Finland

Suhteet potilasjärjestöihin

Intercept tuki kalenterivuoden 2018 aikana seuraavia Suomessa sijaitsevia potilasjärjestöjä. Tiedot saattavat muuttua, ja niitä voidaan päivittää sen vuoksi ajoittain, tyypillisesti vuosittain.

Potilasjärjestö
Määrä
Maksun tarkoitus
The Finnish Kidney and Liver Association €10,000 Lisääntyvä tietoisuus maksasairaudesta Suomessa antamalla apurahaa maksuviikolle 2018, johon kuuluu julkisia luentoja ja sairaanhoitajien koulutuspäivää

Suhteet potilasjärjestöihin

Intercept tuki kalenterivuoden 2017 aikana seuraavia Suomessa sijaitsevia potilasjärjestöjä. Tiedot saattavat muuttua, ja niitä voidaan päivittää sen vuoksi ajoittain, tyypillisesti vuosittain.

Potilasjärjestö
Määrä
Maksun tarkoitus
The Finnish Kidney and Liver Association - Suomen maksa ja munuais- Liitto €914 Matka- ja majoituskulut PBC potilasverkoston tapaamisessa 2.3.2017 Amsterdam, Hollanti.

Suhteet potilasjärjestöihin

Intercept tuki kalenterivuoden 2016 aikana seuraavia Suomessa sijaitsevia potilasjärjestöjä. Tiedot saattavat muuttua, ja niitä voidaan päivittää sen vuoksi ajoittain, tyypillisesti vuosittain.

Potilasjärjestö
Määrä
Maksun tarkoitus
Finnish Kidney & Liver Association €7,000 Tuki biliaarisen kirroosin (PBC) potilaille Suomen Munuais- ja maksaliiton yhdessä PBC-potilaiden kanssa järjestämän vertaiskokouksen kustannusten kattamiseen.
Finnish Kidney & Liver Association €8,000 Tuki osana Euroopan ja Kanadan Käytännöstä periaatteeksi terveyspalkinnot -ohjelmaa Suomen Munuais- ja maksaliiton 2016/2017 PBC-kampanjaan.
Finnish Kidney & Liver Association €595 Tuki osallistumiskuluihin EU:n PBC-verkoston neuvottelukuntaan.

Yksittäiset arvonsiirrot hoitopalvelujen tarjoajille ja terveydenhuollon organisaatioille

Paljastamme tämän kulut lain edellyttämällä tavalla Medicines Act.

2018 Finland Transparency Disclosure

2017 Finland Transparency Disclosure
2017 Finland Transparency Methodology

2016 Intercept Finland Transparency Disclosure
2016 Intercept Finland Transparency Methodology